Megvan a 10 egymillió forintos álom!

A Milliónyi álom pályázat szavazása lezárult. Köszönjük, ha szavazatával Ön is támogatta az álmok megvalósulását!  Az alábbi oldalon láthatja a nyertes álmokat, melyeket a 10 éves Cofidis hamarosan valóra vált. Kövesse a nyertes pályázatok megvalósítását itt, és a Cofidis Facebook oldalán.

 

Visszanyert önbizalom
Jelige: Önbizalomhiány

Norbert legnagyobb álma az volt, hogy a hét évvel ezelőtti balesete következtében összetört fogsorát megjavíttassa, mert úgy érezte, a rendezetlen mosolya hátrányt jelent az élet több területén is.

További részletek
Maratoni álmok
Jelige: KÉZZEL MEGTETT MARATONOK

Négy éve versenyez amatőrként Sasvári Gyula parasportoló, akinek minden álma az volt, hogy az édesapjával közösen, házilagosan készített sporteszközét lecserélje egy testre szabott handbike-ra, azaz kézzel hajtható kerékpárra.

További részletek
A zuhanyzó átalakítása
Jelige: AKADÁLYMENTESÍTÉS

Egy akadállyal kevesebb!

Péter álma egy olyan fürdőszoba volt, ahol egyedül is képes zuhanyozni, mivel néhány éve kerekesszékbe kényszerült, és a helyiség nem volt alkalmas erre. A Cofidis segítségével a családi ház konyháját alakították át tágas fürdőszobává, amit Péter most már önállóan használhat. Nézze meg a képeket és a Vele készített interjút!

További részletek
Ház a családnak, kert mindenkinek!
Jelige: LAKÓHELY ÉS KÖZÖSSÉGI TÉR

Péter álma, amely egy példaértékű kezdeményezést takar, a Cofidis jóvoltából indult el a megvalósítás útján, ám nemcsak a hitelintézet, hanem egy kétezer fős falu lakosságának a hathatós segítsége is kellett ahhoz, hogy végül valóra váljon.  S ha megmarad ugyanez az összefogás, a közösség teremtő ereje, akkor nemcsak a jelene, hanem a jövője is biztosított. Nézze meg beszámolónkat!

További részletek
Újrahasznosított hobbik
Jelige: Trash craft

Lali egymilliós álma egy asztalosműhely berendezése volt, ahol az elhasznált gördeszkákból készíthet különleges ékszereket.

További részletek
Egy ablak az életre
Jelige: Ablakcsere a babaszobában

Egy kisbaba fejlődéséhez egészséges környezet kell. Ennek megteremtése volt Gabriella álma.

További részletek
Tokió, az életre szóló élmény
Jelige: Japán

Balázs egymillió forintos álma volt eljutni a japán fővárosba, Tokióba, ahol közel három hetet töltött el. Olvassa el képes útleírását!

További részletek
Portugálom
Jelige: Soha ne add fel!

Kivételes összefogás segítette nyerni a Cofidis Milliónyi álom pályázatán a súlyos beteg Magdolnát, akinek minden vágya volt, hogy kislányával elutazhassanak Portugáliába.

További részletek
Zöld Ász - a már nem játéktraktor
Jelige: Transzfarmer

Nyertesünk álma egy traktor volt. Egy igazi Zöld Ász, ami óriási segítséget jelent a családi gazdaságban.

További részletek
Mennünk kell - az álom megvalósult!
Jelige: Mennünk kell

A Milliónyi álmok közül egyet már valóra váltott a Cofidis, egy olyan álmot, amely remélhetőleg könnyebbé tesz egy mindennapos, nehéz küzdelmet. 

További részletek